WELCOME TO MY BLOG . DO FOLLOW && COMMENT OKAY :)

♥ SI JANTUNG HATI ♥

12 - 05 - 2012

Views


Korang, aku happy sangat sebab aku dapat pra diploma dekat Uitm Kuala Pilah. alhamdulillah, mula-2 aku sedih sebab aku nak pergi KPTM Kedah, family aku tak bagi. alih-2 malam td aku dapat mesej dari pihak Uitm untuk semakan pra diploma ni. perghh memang happy lah bila tengok aku berjaya menempatkan diri kat sana. takpe lah, pra diploma pun boleh lah. aku memang nak dapat U kan, walaupun hanya pra diploma. pra diploma ni satu semester, kira-2 6 bulan. bila aku lulus je exam, insyaAllah aku boleh terus amek diploma pulak. 

Takpe lah, walaupun lambat, janji aku boleh bawak, dan berjaya genggam segulung ijazah pada masa akan datang. memang lah form 6 singkat untuk dapatkan ijazah. tapi form 6 lebih susah examnya. aku takut aku tak boleh nak bawak. lagipun family aku semuanya suruh aku pergi je pra diploma ni. so kawan-2 aku yang kat form 6 uh, bye-2. haha. aku doakan untuk korang jugak. insyaAllah akan ada peluang dan rezeki untuk korang jugak nanti. kat mana-2 tempat belajar takpe, asalkan kita betul-2 serius nak belajar. 

Tak sabar nak masuk Uitm, walaupun aku dapat kat Kuala Pilah je. dekat pun dekat lah. mana lah tahu time diploma nanti aku dapat kat tempat lain pulak kan. alhamdulillah, aku bersyukur kepada-MU ya Allah di atas kurniaan-MU ini. akan ku buktikan kepada semua, aku juga mampu berjaya dengan cemerlang. walaupun keputusan SPM ku kurang memberangsangkan, tapi sekurang-2nya aku masih berpeluang untuk belajar ke Universiti. terima kasih ya Allah :')

♥ Puas hati? LIKE je :)

2 orang budak HOT :):

ctm said...

Welcome to Kuala Pilah :)

iqa norezan said...

hohoho . see yaa ;))

TERIMA KASIH SUDI MELAWAT BLOG EQA. SILA DATANG LAGI OKAY :)