WELCOME TO MY BLOG . DO FOLLOW && COMMENT OKAY :)

♥ SI JANTUNG HATI ♥

20 - 11 - 2012

Views
Jyeah, bertemu lagi kita di sini yea. hahaha. Act, aku memang nak update blog ni last week, tapi macam biasa la malas sudah menguasai diri :) okay korang, nak bagitau good news ni! Pointer aku untuk pra aritu 3.43. Amin, Faez & Fiza dapat pointer yang sama, 3.36. Yang pasti kami berempat dapat sambung ke peringkat diploma. Alhamdulillah. Aku pun tumpang happy untuk kawan2 aku yang lain. Untuk yang tak berjaya tu, jangan la korang sedih. Lecturer aku ada cakap dulu, maybe korang takde rezeki nak berjaya kat UiTM tapi insyaallah korang boleh berjaya kat luar sana. Aku doakan yang terbaik untuk kawan2 aku.
Nak tau tak kitaorang dapat mana? Okay meh sini aku bagitau. Aku & Amin dapat Kedah. Fiza & Faez pulak dapat Dungun. Nampak tak permainan dia kat situ? Course pun sama taw. Aku & Amin Diploma Pentadbiran Awam. Fiza & Faez Diploma Pengurusan Perniagaan. Alhamdulillah, dapat jugak sama kampus dengan pasangan masing2. Ramai gak yang dapat kat Dungun, kebanyakkannya course bisness. Yang dapat Kedah pun ramai gak. Sama course dengan aku, budak rumah aku dulu pun ada. Ami, Angah, Kak Su, Eyra, Keyrol, Acap, Dilah, Shera. Tp ada yang dapat course Pengurusan Maklumat & Banking.
Tp yang tak bestnya course aku ni kejap je kat Sg Petani tu, maybe dalam 2,3 sem je. Kampus Transit je, kampus tetap kat Seremban 3. Baru nak siap katanya. Beroperasi Disember 2013. Alaa baru nak rasa duduk jauh, tup2 kena balik N9 balik. Masa pra dulu kat Pilah, dip pulak kat Seremban. Lagi dekat. Sabar je lah kan. Amin lagi suka, dekat katanya. Terima je la, hope degree nanti dapat jauh sikit. hahaha. Nasib baik daftar 1/12, lepas kenduri along. Yang bestnya takde MDS okay! yg tak best pulak, 2/12 da start kelas. Ahad pulak tu. Tak biasa weyy, culture shock la aku nampaknya nanti :(
Tak dapat aku nak gambarkan perasaan aku sekarang ni. Macam2 yang aku rasa. Takut, excited semua ada. First time aku berjauhan dari family, nasib baik Amin ada. Kawan2 pun dah ada. Maybe tak sama bilik je nanti. Takpe, asalkan sama course, mana la tau dapat sama kelas ke nanti. Kan? hahaha. Okaylah, cukup lah kot aku membebel pasal UiTM untuk harini. Lapar la pulak. Oooo patut la lapar, dah masuk waktu lunch rupanya. Tata semua, nanti ada masa aku update lagi k :)

♥ Puas hati? LIKE je :)

1 orang budak HOT :):

Kostya Shaknov said...

Тут по ссылке: проститутки возрасте Одесса
Игривая, развратная леди с богатым сексуальным опытом и темпераментом не оставит Вас равнодушным. - Вы слышали, как не повезло писателю N.? - спросили у Раневской.

TERIMA KASIH SUDI MELAWAT BLOG EQA. SILA DATANG LAGI OKAY :)