WELCOME TO MY BLOG . DO FOLLOW && COMMENT OKAY :)

♥ SI JANTUNG HATI ♥

01 - 01 - 2012

Views





Hoorayy dah masuk tahun baru. HAPPY NEW YEAR okay! dan ini post aku yang pertama untuk tahun 2012 ni. awwww bebeh! HAHAHA. okayy back to story, tadi mula-2 hujan lebat sangat kat sini. dalam hati dah sedih dah ni, takut tak dapat keluar tengok bunga api je kan. tapi alhamdulillah, area pukul 9.30 hujan dah berhenti. so dapat lah aku dengan akak aku keluar. jeng-3 first time ni aku keluar malam new year tengok bunga api. syok habes woo !

Okayy firstly tadi g jemput kawan akak kat umah dia. gedik habes budak tu tadi. beria bahan aku sampai aku blashing-2. takpe-2, tunggu la kau nanti, aku balas balik ! HAHAHA. kteorang pergi lepak minum-2 kat SHASHA dulu smentara nak tunggu pukul 12. nak dijadikan cerita HIM, seorang abang senior aku pun lepak dengan kteorang jugak. perghh memang menggelabah habes la aku tadi. ditambahkan dengan akak && kawan dia uh dok bahan aku. blashing la aku. malu malu malu ! rasa nak menangis wey ! sorry abg, eqa malu sangat tadi. eqa bukan pendiam dan bukannya sombong taw ! sebab tadi HIM tanya akak aku, aku ni pendiam ke? aku pendiam? HAHAHA. memang tak ahh !

HIM tu perghh memamg handsome habes siot ! cair cair cair tengok dia senyum, ditambahkan lagi dengan mata dia tu pulak. kelihatan sepet pabila tersenyum. menggelabah siak aku tadi ! huwaaa sangat malu. aku cakap kat akak && kawan dia tadi, ni lah kali pertama && terakhir aku jumpa dia camni. tak nak lagi dah. eh korang mesti tertanya-2 kan kenapa aku boleh menggelabah bila dengan HIM tadi? sebabnya aku minat dia la. dari sekolah dulu. ala setakat minat je pun, tapi ntah kenapa aku boleh terkaku tadi depan dia sampai tak boleh cakap pape. lagipun HIM ni dah berpunya. haishh melepas-2 :P sempat gak dia perli aku, 'hai tak tegur kita pun'. HAHAHA. lebih kurang camtu la kan. nanti hari rabu ni dia sekolah, aku dah tak sekolah lagi. haishh da tak boleh curi-2 pandang dia lagi da. *actually dia form 6, sebab uh dia sekolah lagi. hewhew :)

Dah-2, stop story pasal HIM tu. nak cerita pasal bunga api pulak. wahh sangat awesome doe. cantik sangat. tambah lak ni first time aku keluar malam new year an. excited pun ada. tapi kat tempat aku takde lah meriah cam KL tu de. lepas tengok bunga api, terus balik ahh. anak dara tak baik balik lambat-2 kan? hewhew. hope dapat keluar lagi next new year. amin :)

Semoga tahun ini lebih baik daripada tahun-2 lepas. tamo sedih-2 lagi, tamo sakit hati lagi. semoga tahun ini tahun gembira untuk aku. aku mohon pada-MU ya Allah. semoga result SPM aku cemerlang && membolehkan aku sambung belajar. dan semoga aku dapat capai kesemua azam aku tahun ini. amin ya Allah ! hee. okay la, aku nak tido ahh. mengantuk la pulak. papepun, aku takkan lupakan kenangan malam new year ni, sebab dapat lepak sekali dengan HIM. esok akak aku dah nak balik. hmm rindu la kat akak nanti. takpe, nanti akak balik sini lagi, boleh merayau dengan dia puas-2. okayy morning && happy new year !! :)

♥ Puas hati? LIKE je :)

7 orang budak HOT :):

Sun Day said...

comel blog..^^

iqa norezan said...

hee. thanks :)

atul dilla said...

ECECEH !! SUKENYER... SAPE HIM KAU TUH?? NGEE~~ MAU TAWU JUGAK<3

iqa norezan said...

hoy ! mne bole bgtwu seyh . rhsia ahh :)

Anonymous said...

i know who. Mine's friend. hikhik

iqa norezan said...

err sape nie ek? HAHA. syhhh senyap-2 suda :)

Anonymous said...

hahaha

TERIMA KASIH SUDI MELAWAT BLOG EQA. SILA DATANG LAGI OKAY :)